Babagan awake dhewe

Jiangyin Bojin Lingkungan Protection Equipment Co., Ltd. iku sawijining perusahaan teknologi lingkungan Proteksi nggabungaken R profesional & D, desain, produksi, dodolan lan layanan. Perusahaan iki kasil kapacak ing Jiangsu Equity Exchange Center in 2018.

produk utama perusahaan sing: diaphragm pump meksa banyu, wisuh mobil mobil, meksa luwih resik dhuwur, sprayer elektrik, etc. produk sing strictly ing sesuai karo IS9001 standar sistem kualitas internasional. Produk wis menang akeh paten nasional, lulus sertifikasi EU CE, sertifikat RoHS lingkungan Proteksi, pabrik liwati sertifikat lapangan Swiss SGS.

Bojin Company serves sawetara perusahaan kadhaptar ing China, Papan Katelu New perusahaan kadhaptar lan perusahaan saham. Iku supplier dikontrak kanggo salib-wewatesan e-commerce, RV yacht, Sprayers lan industri reresik.

The History Company

On May 18,2010, perusahaan iki digabung.

On June 28,2011, mobil gèn merek dagang perusahaan iki disetujoni.

On Januari 7,2012, prodhuk liwati 3C sertifikat lampu.

On July 7,2012, ing perusahaan dagang Bojin Bojin liwati. 

On October 30,2012, mesin ngumbah dijupuk paten model utlity. 

On August 28,2013, lan sprayer elektrik liwati paten model sarana. 

On May 18,2014, pump liwati CE, sertifikat RoHS.

On September 6,2017, perusahaan dijupuk impor lan ekspor hak perdagangan manca.

On April 3,2018, perusahaan liwati SGS sertifikat pabrik lapangan.

On June 14,2018, perusahaan kedhaftar merek dagang saka Meijit.

On October 11,2018, perusahaan iki kasil kapacak ing Jiangsu Equity Exchange Center.

On November 30,2018, domestik perusahaan-dhuwur meksa resik liwati CE, sertifikat RoHS.

On Januari 2,2019, domestik-dhuwur meksa resik pikantuk pihak katelu pengawasan komoditas certificatior