FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa asas kerja pump diaphragm elektrik miniatur?

The pump diaphragm elektrik miniatur dipersembahake dening DC motor mikro (umum 5V, 12V, 24V motor), kang drive piranti eccentric mechanical internal kanggo nindakake gerakan eccentric, lan gerakan eccentric drive diaphragm internal kanggo males. Mulane, ing udhara ing kamar pump saka volume tetep dipun teken (port nyedhot ditutup nalika kompresor kabukak, port exhaust kabukak kanggo mbentuk meksa positif tipis), lan extension (port exhaust ditutup nalika kompresor iku ditutup, lan port nyedhot kabukak kanggo mbentuk meksa negatif), lan kanggo mompa wis dileksanakake. A prabédan meksa kui antarane port online lan atmosfer meksa njaba. Ing tumindak saka prabédan meksa, gas iki pressurized (di sedot) menyang kamar pump lan kosong, bisa diperlokake saka port exhaust.

Punapa punika prabédan antarane pump bali lan meksa pump ngalih?

jinis medhune: pump wis relief meksa piranti kebanjiran sirkuit dhewe. Nalika stopkontak banyu ditutup lan ngetokake kuwasane nggawe, Cairan ing pump wiwit kanthi otomatis decompress lan bali, meksa nang pipe banyu ora bakal nambah, lan pipe banyu ora bakal bledosan.

jinis meksa ngalih: Sawise ngowahi ing ngalih elektrik, nguripake ing ngalih Hoya, miwiti apa, mateni ngalih Hoya, kumpa banyu kanthi otomatis Cut mati lan mungkasi digunakake; banjur nguripake ing ngalih Hoya, kumpa banyu kanthi otomatis wiwit bisa. Meksa saka pump kanthi otomatis nyetel meksa miturut ukuran nozzle.

Umumé, ana akeh jinis Sprayers, lan ngalih meksa sing umume digunakake ing mesin mobil ngumbah. Katon ing kahanan dhewe lan milih pump tengen.

Apa orane katrangan saka nggunakake DC Pumps?

1, Produksi Sprayers elektrik digunakake ing tetanèn.

2, Kanggo ngatasi nggunakake RV, yacht, lan sapiturute ing nggunakake pangan, ngumbah, siram, jamban, banyu ngumbah.

3, Vehicles, lemah lan peralatan reresik liyane

4, Food, Processing wedang lan peralatan Processing.

5, Ing sumber banyu kulawarga.

6, Industri solar.

7, industri banyu dimurnèkaké.

8, peralatan liyane lan sistem mrintahake transfer Cairan, injeksi lan malah Modhe pangukuran

Apa sing bentet umum lan cara ngatasi masalah kanggo Sprayers elektrik knapsack?

meksa semprotan boten cecek, miskin atomization: Yen tutup werni banyu ngusulke dening rereget, tutup welingan bisa dibusak lan rereget bisa dibusak nganggo gombal; manawi tuwung punika rusak, tuwung anyar bisa diganti; yen peserta ora diinstal Sealing ring, utawa bocor amarga karusakan menyang ring sealing, bisa diinstal utawa diganti.

Uyuh ora mbentuk pedhut: Yen bolongan kepekso awak nozzle diblokir dening rereget, bolongan kepekso bisa dredged; yen bolongan nozzle reresik bisa disassembled amarga blockage nozzle bolongan, obyek orifice hard kayata kabel utawa jarum tembaga ora bisa digunakake kanggo nyegah bolongan saka ngembangaken. Kanggo nggawe kualitas semprotan Samsaya Awon; yen yang ing casing wis clogged utawa bal wis dilereni soko tugas dening tutup banyu, yang kudu di resiki lan rereget ing werni kudu di resiki.

Sing bocor ngalih utawa ora mindhah: Yen tutup ngalih ora tightened, ngencengi tutup ngalih; yen mesin cuci ing inti ngalih ageman, ngganti mesin cuci; ngalih Panjenengan ora ngalih, amarga wis diselehake kanggo dangu, utawa digunakake kanggo dawa banget, ngalih inti iki nganut dening etch saka agen lan bagéan kudu dibusak kanggo reresik ing kerosene utawa lenga diesel; yen angel mbusak, iku bisa nyemplungaken ing lenga kanggo periode wektu, lan banjur dibusak lan dibusak, lan obyek hard ora bisa digunakake.

bocor banyu ing saben peserta: Yen peserta longgar, ngencengi wong edan; yen nesu ora flattened utawa rusak, nesu kudu diratakake utawa nesu diganti; yen nesu punika atos dening shrinkage, iku bisa softened ing lenga kewan sadurunge nggunakake.

Cara kanggo mriksa efek reresik saka domestik meksa resik dhuwur?

Sawise nggunakake dhuwur tekanan resik kanggo reresik-dhuwur meksa jet banyu, kita pungkasanipun pengin ngerti carane efek reresik dianggo. Iki mbutuhake pengawasan, banjur, carane kanggo mriksa efek reresik saka meksa resik dhuwur sawise reresik? Ana sawetara cara, kang:

(1) cara Random sampling

Iki jenis cara deteksi cocok kanggo reresik obyek liyane cumbersome. Amarga wektu, kita ora bisa nyoba reresik obyek siji. Ing wektu iki, kita asring kudu acak extract obyek cleaning individu kanggo testing. Asil kanggo nemtokake kebersihan kabeh obyek reresik. Sing perlu kanggo mbayar manungsa waé kanggo nggunakake cara iki kanggo milih nomer tartamtu tes kanggo liyane kanthi nuduhaké kahanan sakabèhé.

(2) Measuring karo bagéan paling reget minangka standar pengawasan

Nalika kita nggunakake cara iki kanggo testing, yen bagéan paling reget wis ngrambah ing tingkat required saka kebersihan, banjur efek reresik saka bagéan karo polusi kurang serius bisa umume syarat kebersihan.

(3) pengawasan Istimewa rereget tartamtu

Cara iki deteksi iku kanggo milih rereget sing paling pengaruh kanggo pangukuran. Bagéan mechanical umum degreased lan di resiki. Cara iki cocok. Ing wektu iki, fokus test punika rereget lengo tanpa deteksi tartamtu saka rereget liyane. cara test iki uga bisa mriksa kebersihan saka obyek kanggo di resiki.

Liwat introduksi ndhuwur, kita bisa ndeleng sing ana akeh cara kanggo ndeteksi efek reresik saka dhuwur meksa resik. Sampeyan bisa milih cara deteksi scientifically miturut kahanan tartamtu.

Arep digarap US?