Gedhe G1 mili / 2 Diaphragm Pumplifesrc Kompak Agricultural 12V / 24V Diaphragm Pump (With 1/2 "njaba Thread Inlet / Outlet)

Katrangan singkat:

Basic Info Model NO. 3205 Function Electronic Type Diaphragm Material Santoprene Performance No Leak Trademark OEM ODM Transport Package Carton Specification CE Origin China HS Code 84131100 How does the diaphragm pump work The pump is driven by an ac or dc motor At the front of the motor is a valve assembly containing two valve pump cavities. Each chamber has a diaphragm behind it, located in the lower pump housing. As the motor shaft rotates, the internal CAM behin...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model NO.
    3205
    fungsi
    Koleksi Elektronik
    diaphragm Material
    Santoprene
    Performance
    Ora Leak
    Trademark
    OEM ODM
    Paket Transport
    Carton
    Keterangan
    CE
    asal
    China
    Kode HS
    84131100

    Carane ora karya pump diaphragm

    pump wis mimpin dening ac utawa motor dc

    Ing ngarep motor punika Déwan tutup sing ngandhut loro rongga pump tutup. Saben kamar wis diaphragm konco iku, dumunung ing omah pump ngisor. Minangka batang motor muter, ing CAM internal konco diaphragm nyurung diaphragm maju, banjur bali ing urutan dadi, nggawe nyedhot a. Nalika nyedhot iki kawangun, adi liwat welingan lan lumebu ing stopkontak liwat macem-macem rongga tutup

    Ing tingkat banyu wis ditemtokake dening sawetara faktor, kalebu nomer lan ukuran kamar pump, CAM nutup kerugian, meksa operasi, lan viskositas fluida

    Bojin 3206pump diaphragm migunakake kualitas dhuwur saka magnet motor permanen, bahan anyar, garis tembaga, luwih saka 30 aksesoris pump kabeh digawe aksesoris dhuwur kualitas, workmanship kepileh lan peralatan testing lengkap, Manajemen standarisasi, ora pati cetho, tingkat Diposaken iku paling , support perennial pabrik industri related, kualitas produk apik banget, liwat sertifikat CE Eropah, sertifikat RoHS, sertifikat SGS, lan diekspor kanggo Eropah, Amérika Lor lan wilayah liyane. Kanca Welcome saka kabeh mlaku gesang kanggo takon lan kerjo bareng ajeg.
    Gedhe G1 mili / 2 Diaphragm Pumplifesrc Kompak 12V Agricultural / 24V Diaphragm Pump (With 1/2
    Gedhe G1 mili / 2 Diaphragm Pumplifesrc Kompak 12V Agricultural / 24V Diaphragm Pump (With 1/2
    Gedhe G1 mili / 2 Diaphragm Pumplifesrc Kompak 12V Agricultural / 24V Diaphragm Pump (With 1/2

    Bojin miniatur pump dc diaphragm nggabungke kaluwihan dhewe-priming lan Pumps kimia. Kang digawe saka bahan korosi diimpor. Punika ditondoi dening, njaga dhiri-miwiti termal, operasi stabil, long-term idling dadi, operasi mbukak dadi long-term, volume cilik, saiki cilik, dhuwur meksa, kurang gangguan lan urip dawa layanan. Produk saka kepileh desain, kualitas apik lan kurang rega, lan duwe sifat kayata resistance lenga, panas resistance, asam lan alkali resistance, resistance karat lan kimia resistance. awak Pump dipisahake saka motor, ora bagean mechanical, ora nyandhang.

    kumpa pinter digunakake dening mesin mobil ngumbah wis ngalih meksa dhewe. Anggere Hoya ora semprotan banyu, ing motor banyu ora bisa, kang ora mung nyimpen banyu lan listrik, nanging uga ngindari mundhut saka mesin.

    Ati-ati:

    Arah stopkontak banyu saka pump cerdas dipérang dadi cedhak banyu tengen lan kiwa.
    1. Four fitur:
    1. meksa High: umume nganti 10Kg (mung 5-6kg padha kanggo barang);
    2. konsumsi daya Cilik: mung 4-5a.
    3. layanan Long urip: gesang motor luwih saka 5 taun.
    4. resistance Corrosion: diaphragm digawe saka macem-macem bahan diimpor. Wis sifat resistance lenga, panas resistance, resistance asam lan alkali, resistance karat lan kimia resistance.

    2. pratondho Technical:
    Power: 100 watt
    voltase: 12 v / 24 v
    Saiki: 5
    meksa Bukaan: 1.1mpa
    meksa Umum: 0.8-0.9mpa
    aliran Bukaan: 8L / min
    ukuran njaba: 180X100X70mm kadohan inspiratory punika 1-3 meter, lan angkat dhuwur nganti 80 meter.
    Iii. Dianggo:
    1. arah panah ing pump iku metu.
    2. kabel durung misahake cagak positif lan negatif.
    3. pump bisa diselehake ing sembarang arah.

    Cathetan dienggo
    Aja rendhem ing banyu.
    2. Pressure imbuhan meneng ora bisa diatur ing bakal. Sadurunge delivery, meksa wis diatur, kayata imbuhan kasepakatan, meksa medhune gampang kanggo nyetel, gampang kanggo bledosan pipe banyu.
    3. piranti Filter kudu diinstal ing gapura, lan ora impurities bakal ngetik. Yen ora, iku gampang kanggo mblokir pump, asil ing meksa gulung utawa malah ora ana banyu.

    V. bentet umum lan ngatasi masalah
    1. Listrik lan pump ora muter. Priksa kabel ing mburi motor.
    2. pump dadi lan sprays, nanging karo kurang pedhut lan meksa kurang. Bukak kumpa lan mriksa yen kamar pump diblokir. Yen krenjang motor longgar, ngencengi meneng ing. Elinga yen welingan lan stopkontak klep ora kudu ngowahi.
    3. Sawise setengah taun utawa setaun, meksa sudo lan volume semprotan cilik. Bukak kumpa lan ngencengi support motor meneng; Ngganti arah ndhuwur lan ngisor saka die ing growong, utawa ngganti piring mecah.

    Vi. Scope panggunaan:
    Punika wiyar dipigunakaké ing peralatan general industri, peralatan pharmaceutical, peralatan kimia, tetanèn (pekarangan lan Taman), kendaraan wisata, khusus kendaraan, kapal, wedang, reresik automobile, cleaning karpet, cleaning lemah, banyu dimurnèkaké lan perawatan banyu peralatan.
    Sprayers Electric kanggo produksi tetanèn uga bisa diganti dadi Sprayers elektrik dening Sprayers meksa tangan (kanggo nginstal mini pump langsung ing Sprayers meksa tangan, karo batre utawa lampu tangan).

    2. Water digunakake kanggo pangan, ngumbah, siram, jedhing lan jedhing flushing kanggo kendaraan, boats, yacht lan pelindhung dienggo.
    Pangan lan Processing wedang lan peralatan Processing éling Cairan layang pangan, distribusi, Isi, etc.
    sumber banyu Household. Contone, banyu nyimpen jamban, nyimpen banyu jamban, jamban listrik, sistem banyu pipe pressurization.
    V. industri solar.
    industri banyu dimurnèkaké. Contone, peralatan dimurnèkaké, peralatan perawatan banyu, banyu mancur,


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk