pump Water Portable

Katrangan singkat:

Technical paramèter voltase: DC12V18V24V48V Power: tingkat mili 100W: 6L / MIN Protection meksa: ukuran 1.1mpa Product: 190 * 100 * 72CM prodhuk Ringkesan Prodhuk adopts DC motor permanen sembrani kanggo drive pump dhuwur meksa, kang cilik ing ukuran, cahya ing bobot, gedhe ing torsi, dhuwur ing meksa, stabil kinerja lan trep kanggo nginstal. Wis fungsi dhewe-progametangium, medium suhu 60 derajat, kurang gangguan, resistance asam, resistance alkali lan resistance karat pr ing ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    paramèter Technical

    Voltase: DC12V18V24V48V

    Power: 100W

    aliran tarif: 6L / MIN

    meksa Protection: 1.1mpa

    ukuran Product: 190 * 100 * 72CM

    prodhuk Ringkesan

    Prodhuk adopts DC motor permanen sembrani kanggo drive pump dhuwur meksa, kang cilik ing ukuran, cahya ing bobot, gedhe ing torsi, dhuwur ing meksa, stabil kinerja lan trep kanggo nginstal. Wis fungsi dhewe-priming, medium suhu 60 derajat, kurang gangguan, resistance asam, resistance alkali lan resistance karat

    prodhuk migunakake:

    1) Utamané ditrapake kanggo kabeh jinis mesin mobil ngumbah mobile.

    2) wit woh pestisida semprotan, etc

    3) lan peralatan liyane sing mbutuhake transfer Cairan lan injeksi.

    fitur produk:

    1. The water pump cerdas wis ngalih meksa, meksa apa iku dhuwur banget, lan karya mandheg kanthi otomatis;
    2. The water pump dilengkapi piranti pangayoman termal, lan superheating kanthi otomatis mandheg mlaku, lan wiwit sawise cooling;
    3. mode apa: pedhot;
    4. operasi garing ora ngrusak motor;

    carane nggunakake:

    1. Arah panah ndhuwur sirah pump iku stopkontak banyu, lan arah panah punika welingan banyu.
    2. Kabel sing ora dibagi dadi cagak positif lan negatif.
    3. 3. pump bisa diselehake ing sembarang arah.

    nggunakake pancegahan:

    1. Aja rendhem ing banyu.
    2. Imbuhan meksa meneng ora bisa diatur ing bakal. meksa wis diatur sadurunge ninggalake pabrik. Yen sampeyan nyetel ing bakal, iku gampang kanggo nyetel meksa bali lan iku gampang kanggo bledosan ing pipe banyu.
    3. Welingan banyu kudu dilengkapi piranti nyaring lan ora kudu ngetik impurities. Yen ora, iku gampang kanggo mblokir pump, nyebabake meksa kanggo nyelehake malah banyu.

    bentet umum lan exclusions:

    1.there iku listrik, pump ora muter. Priksa yen kabel konco motor sing mati.

    2. kumpa rotates, sprays banyu, mbukak pump nanging jumlah kedhul cilik lan meksa wis suda. Priksa yen ana apa lebu ing kamar pump. Yen krenjang motor longgar, ngencengi ngawut-awut. Elinga yen welingan lan stopkontak klep bisa ngowahi.

    3.Sawise kumpa banyu digunakake kanggo setengah taun utawa setaun, meksa wis suda. Volume semprotan cilik. Bukak pump lan ngencengi meneng motor krenjang; ngganti Piece jamur cilik ing kamar munggah lan mudhun, utawa ngganti Piece mecah cilik.

    Bojin sawetara diaphragm aplikasi pump:

    Digunakake digunakake ing peralatan general industri, peralatan medical, peralatan kimia, tetanèn (gambut lan Taman), kendaraan wisata, khusus kendaraan, kapal, omben-omben, reresik kendaraan, cleaning karpet, lantai cleaning, banyu dimurnèkaké lan peralatan perawatan banyu.

    1. Gawé Sprayers elektrik kanggo tetanèn nganggo. Sampeyan uga bisa ngowahi semprotan elektrik dening meksa tangan sprayer (nginstal pump mikro langsung ing sprayer tangan, lan banjur nambah baterei utawa lampu portable).
    2. Ngatasi banyu digunakake kanggo diet, ngumbah, siram, jamban lan ngumbah ing kendaraan, kapal, yacht, boats, etc.
    3. pangan, Processing wedang lan peralatan Processing, kanggo entuk transfer, distribusi, Isi saka pangan adi.
    4. sumber banyu kluwarga. Contone, banyu-nyimpen jedhing, banyu-nyimpen jedhing, jedhing listrik, sistem pressurization pipe banyu, etc.
    5. industri Solar.
    6. industri banyu dimurnèkaké. Contone, peralatan dimurnèkaké, peralatan perawatan banyu, dispensers banyu, pembersih banyu, lan kaya. Bisa digunakake kanggo manufaktur kayata mesin andhuk, dispenser banyu, mesin Coke, mesin jus, dishwasher, mesin disinfection, Gardening solar, otomatis kaca ngumbah, etc.
    7. peralatan lan sistem sing mbutuhake Cairan transfer, injeksi, utawa malah Modhe pangukuran liyane. Contone, Truk uwuh, sprinklers, peralatan cleaning karpet, peralatan reresik lantai, peralatan reresik kendaraan, construction equipment dalan, dishwashers, peralatan medical, peralatan kimia, peralatan pangayoman kimia, peralatan disinfection, sistem cooling, sistem pressurized, etc.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk