Power Sprayer Seaflo 12V 16liter knapsack baterei Trigger Sprayer Pertanian lan Garden

Katrangan singkat:

Basic Info Model NO. 16L Material PP Type Knapsack Trademark OEM ODM Transport Package Cartons Specification CE Origin China HS Code 84248100 Power sprayer wave 12V 16 litre knapsack agricultural agricultural sprayer Product description 1. Compact structure Small size, light weight, excellent ergonomics design, flexible and comfortable operation. 2. Energy saving and environmental protection Low noise, no radiation, 12V / 4A battery, one charge less than 1 kilowatt-ho...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model NO.
    16L
    Material
    PP
    Koleksi
    knapsack
    Trademark
    OEM ODM
    Paket Transport
    cartons
    Keterangan
    CE
    asal
    China
    Kode HS
    84248100

    gelombang Power sprayer 12V 16 liter knapsack tetanèn sprayer tetanèn
    Power Sprayer Seaflo 12V 16liter knapsack baterei Trigger Sprayer Pertanian lan Garden

    gambaran Product

    1. struktur Kompak
    Cilik ukuran, bobot cahya, desain ergonomics banget, operasi fleksibel lan nyaman.
    2. saving lan lingkungan Proteksi
    Low gangguan, ora radiation, baterei 12V / 4A, siji daya kurang saka 1 kilowatt-jam, bisa ketemu luwih saka enem jam karya.
    3. operasi Japanese.
    Tombol, sensor ngalih utawa medhune ngalih miwiti tanpa pengalaman.
    4. Efektif
    miwiti ing China, stasiun daya baterei njupuk metu-saka-band daya kanggo ngidini uyuh dadi saka 220 liter (standar pindho nozzles) kanggo 3 jam. Baterei bisa diganti ing sembarang wektu kanggo dangu.
    5. Gampang kanggo njaga
    Sawise nggunakake, isi banyu lan mbukak pump kanggo saluran. Sawise daya, bisa disimpen. Yen sampeyan ora bisa nggunakake kanggo dangu, sampeyan kudu ngisi saben 3 kanggo 6 sasi.
    6. bagean panggantos Gampang
    Klik tombol kanggo mbukak tutup baterei lan ngganti baterei kanggo 30 detik tanpa pribadi. Sedaya sirkuit lan aksesoris kopling cepet bisa cepet disambungake lan disassembled.
    7. Cepet daya
    Ngatur 14V / 1A pangisi daya cepet kanggo 12V / 4A baterei. Iku bisa ngisi ing wektu cedhak.
    8. otomatis pump-dhuwur meksa
    Survio 21 Series otomatis Diaphragm Pump, Bukaan mili 2.6 LPM, 70 PSI, otomatis sensor Ngalih utawa medhune Ngalih, Pakaryan Saiki 1.6A.

    konfigurasi 9. General-waé

    Nozzles luwes, nozzles penggemar lan efficiency dhuwur nozzles dual nyukupi kabutuhan crops beda.
    Packing lan transportasi:

    - saben PC (pesawat) / tas plastik, kothak utama lan kaca karton punika standar.

    - ana: kothak Neutral kertas, kothak werna, kothak PVC, tas OPP, tas PE, etc.

    Packaging support: l-alat bisa nyedhiyani designs selaras andhedasar packaging customer. Kajaba iku, OEM / ODM paket sing populer.

    Pitakonan sing sering ditakokna:

    Q1: nalika punika tanggal pengiriman produksi?

    A: gumantung ing jumlahe supaya, iku biasane njupuk 10 kanggo 25 dina kanggo nampa simpenan 30% T / T. sampel bisa dikirim ing 7 dina.

    Q2: apa Panjenengan MOQ?

    Umumé ngandika, 100 bêsik, kita uga ngedol bab 10-50 conto anyar kanggo testing.

    Q3: bisa digunakake jeneng account / logo customer? OEM / ODM?

    Ya, kita perusahaan diwiwiti minangka OEM. We are supplier OEM kanggo akeh perusahaan misuwur.

    Kita bisa sijine account ing prodhuk.

    Yen sampeyan perlu identifikasi relief, cetakan anyar sing dibutuhaké.

    Q4: cara pembayaran

    1. T / T, 30% panjer, Balance karo salinan Bill saka Lading.

    2. Kanggo Fees cilik, sing paling apik kanggo mbayar 100% bayaran ing ngarep, kang bisa nyimpen Fees bank.

    Q5: apa ing mode transportasi?

    Jawaban 1. Via layanan online DHL / UPS TNT / FedEx / / Timur Tengah nyebut lawang-kanggo-lawang layanan

    2. Miturut segara

    Q6: pinten punika barang ing?

    Jawaban: 1. Kita bisa ngirim karo customer.

    2. Kita uga duwe agen long-term layang partner (DHL / UPS / Fedex / TNT / Aramex) lan kapal competitive lan barang online.

    Q7: bisa aku tuku macem-macem ing siji sing?

    Ya, sampeyan bisa nyampur macem-macem ing sing.

    Q8: supaya proses jawaban:

    1. Nyedhiyani conto kanggo disetujoni yen perlu

    2. Pay simpenan lan miwiti produksi

    3. Sawise produksi wis rampung, panuku bisa ngirim inspektur katelu kanggo mriksa barang (kita bakal tumindak 100% pengawasan sadurunge layang).

    4. Pay imbangan

    5. Atur kapal lan nyedhiyani Nomer ranging utawa dokumen kapal kanggo panuku.

    Q9: sawise-sales service?

    A: kita jawab kanggo supaya sembarang. We tumindak 100% pengawasan sadurunge produksi lan packing. babar pisan 1 taun!

    Q10: kowe duwe agen jaban rangkah?

    1. Mesthi. We have sawetara agen jaban rangkah,

    2. Sambutan agen jaban rangkah!


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk