FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Çfarë është parimi i punës i miniaturë pompë elektrike diafragma?

miniaturë pompë diafragmë elektrike është mundësuar nga një motor mikro DC (zakonisht 5V, 12V, 24V motor), i cili drejton pajisjen e brendshme mekanike çuditshëm për të kryer lëvizje çuditshëm, dhe lëvizje çuditshëm drejton diafragma brendshëm për të ia kthej. Prandaj, ajri në dhomën pompë e vëllimit fikse është e ngjeshur (porti thithje është e mbyllur kur kompresor është e hapur, porti i shkarkimit është i hapur për të formuar një presion të lehtë pozitiv), dhe zgjerimi (porti i shkarkimit është e mbyllur kur kompresor është i mbyllur dhe port thithje është e hapur për të formuar një presion negativ), dhe pompimit është kryer. Një ndryshim presioni është gjeneruar në mes të portit ajror dhe presionit atmosferik jashtë. Nën veprimin e diferencës presion, gazi është nën presion (thithur) në dhomën pompë dhe shkarkohet nga porti i shkarkimit.

Çfarë është dallimi në mes një pompë të kthimit dhe një switch pompë presion?

type zbaticë: Pompë ka një lehtësim presion pajisjen e saj qark del nga shtrati. Kur dalje uji është i mbyllur dhe vulosur, të lëngshme në pompë uji fillon të shfryj automatikisht dhe të kthehet, presioni brenda në tub uji nuk do të rritet, dhe tub uji nuk do ia plas.

kaloni presion type: Pas kthyer në kaloni elektrike, të kthehet në ujë të kaloni armë, të fillojë të punojë, fik kaloni pistoletë uji, pompë uji prerë automatikisht off dhe të largohet nga puna; pastaj kthehet në kaloni pistoletë uji, pompë uji automatikisht fillon të punojë. Presioni i pompës automatikisht rregullon presionin e sipas madhësisë së hundë.

Në përgjithësi, ka shumë lloje të Spërkatësit, dhe çelsin presion janë përdorur përgjithësisht në makinë larëse makinë. Shikoni në situatën tuaj dhe të zgjidhni pompë e duhur.

Cili është qëllimi i përdorimit të pompave DC?

1, Prodhimi i Spërkatësit elektrike që përdoren në bujqësi.

2, Për të zgjidhur përdorimin e RV, jahte, etj në përdorimin e ushqimit, larje, banje, WC, ujë larje.

3, Makina, tokë dhe pajisje të tjera pastrimi

4, e ushqimit, përpunimin pije dhe përpunimit të pajisjeve.

5, Furnizimi me ujë të familjes.

6, Industria diellor.

7, industria e pastrimit të ujit.

8, pajisjet tjera dhe sistemet që kërkojnë transferimin e lëngshme, injeksion dhe madje matëse

Cilat janë gabimet e përbashkëta dhe metodat e problemeve për Spërkatësit çantë shpine elektrike?

Pamjaftueshme presion llak, atomization varfër: Nëse valvula topin e ujit është ngritur nga papastërtitë, valvula gji mund të hiqet dhe të poshtër mund të hiqet me një leckë; në qoftë se kupa është e dëmtuar, kupa e re mund të zëvendësohet; nëse i përbashkët nuk është i instaluar nënshkrimin unazë, ose rrjedh për shkak të dëmtimit të unazë nënshkrimin, mund të instalohet ose zëvendësohet.

Spërkatje nuk formojnë mjegullën: Nëse vrima prirur e trupit hundë është bllokuar nga papastërtitë, vrima prirur mund të dredged; nëse pastrimin vrima hundë mund të disassembled për shkak të bllokimit hundë vrimë, hard objekti grykë të tilla si tela apo gjilpërë bakri nuk mund të përdoret për të parandaluar vrimë nga zgjerimi. Për të bërë të cilësisë llak keq; Nëse filtri në zorrë është i bllokuar ose topi është pezulluar nga valvula e ujit, filtri duhet të pastrohen dhe poshtër mbi topin duhet të pastrohen.

Rrjedhjet kaloni apo nuk lëvizin: Nëse kaloni cap nuk është forcuar, për të forcuar kaloni kapak; nëse rondele në kaloni thelbin vesh, zëvendësuar rondele; kaloni nuk lëvizin, për shkak se ajo është e vendosur për një kohë të gjatë, ose të përdoren për një kohë të gjatë, kaloni Thelbi është të respektohen nga gdhend me acid e agjentit, dhe pjesët duhet të hiqen për pastrim në vajguri apo nafte; në qoftë se ajo është e vështirë për të hequr, ajo mund të jetë i zhytur në vajguri për një periudhë kohe, dhe pastaj të hequr dhe hiqen, dhe objekte të forta nuk mund të përdoret.

rrjedhje të ujit në secilin përbashkët: Nëse përbashkët është e lirshme, forcojë arrë; nëse litari nuk është rrafshuar ose dëmtuar, copë litari duhet rrafshuar ose rondelë zëvendësohet; nëse litari është i thekur nga tkurrje, mund të zbutet në vaj e kafshëve para përdorimit.

Si për të kontrolluar efektin e pastrimit të brendshëm të pastër presion të lartë?

Pas duke përdorur një të pastër të lartë të presionit për pastrimin e ujit presion të lartë jet, ne fund duan të dinë se si funksionon efekt pastrimi. Kjo kërkon inspektimin, pastaj, si për të kontrolluar efektin e pastrimit të pastër presion të lartë pas pastrimit? Ka disa metoda, të cilat janë:

(1) metodë Rastit mostrave

Ky lloj i metodës së zbulimit është i përshtatshëm për pastrimin e objekteve më të rëndë. Për shkak të kohës, ne nuk mund ta provoni pastrimi kundërshton një nga një. Në këtë kohë, ne shpesh duhet të rastësisht nxjerrjen e objekteve individuale të pastrimit për testim. Rezultati është për të përcaktuar pastërtinë e të gjitha objekteve të pastrimit. Nevoja për të i kushtoj vëmendje për përdorimin e kësaj metode është që të zgjidhni një numër të caktuar të testeve për të pasqyruar më saktë situatën e përgjithshme.

(2) Matja me pjesët më të ndotura si standard inspektimit

Kur ne përdorim këtë metodë për testim, në qoftë se pjesët më të ndotura kanë arritur nivelin e kërkuar të pastërtisë, atëherë efekti pastrimi i pjesëve të tjera me ndotje më pak serioze në përgjithësi mund të plotësojnë kërkesat e pastërtisë.

(3) inspektimi Special i fëlliqur specifike

Kjo metodë e zbulimit është që të zgjidhni fëlliqur më me ndikim për matjen. Pjesët e përgjithshme mekanike janë degreased dhe pastruar. Kjo metodë është e përshtatshme. Në këtë kohë, fokusi i testit është fëlliqur me vaj pa zbulimin veçantë të fëlliqur të tjera. Kjo metodë test mund të kontrolloni pastërtinë e objektit të pastrohen.

Përmes futjes sipër, ne mund të shohim se ka shumë mënyra për të zbuluar efektin e pastrimit të pastër presion të lartë. Ju mund të zgjidhni metodën e zbulimit shkencërisht në përputhje me situatën specifike.

Duan të punojnë me ne?